به گزارش صدای بناب، سرهنگ سهراب شفقی در تشریح این خبر گفت: شهروندان گرامی در زمان خرید، کارت های بانکی خود را در اختیار فروشندگان کنار جاده ای قرار ندهند و تمام عملیات بانکی را خود انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه برای اتصال به اینترنت از مودم های جیبی یا بسته های اینترنتی استفاده شود، گفت: هموطنان از متصل شدن به وایفای اماکن ناشناس خودداری کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان بناب تصریح کرد: شهروندان برای انجام امورات خود از جمله خرید اینترنتی به سایت های دارای نماد اعتماد الکترونیکی مراجعه كنند.
سرهنگ “شفقی” عنوان كرد:شهروندان در صورت مفقود و یا سرقت کارت های بانکی در ایام نوروز از تلفن گویای بانک مربوطه، موبایل بانک و یا دستگاه های خودپرداز، کارت خود را مسدود کنند.
اين مقام انتظامي از هموطنان خواست در صورت مواجه شدن با هرگونه موارد مشکوک، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.ir ( بخش گزارشات مردمی) به کارشناسان آن پلیس اعلام كنند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بناب؛
مردم مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند
فرمانده انتظامی بناب گفت : شهروندان ، کارت های بانکی خود را در اختیار فروشندگان کنار جاده ای قرار ندهند تا مورد كلاهبرداري قرار نگيرند
لینک کوتاه :
http://www.sedayebonab.ir/?p=628
برچسب ها
معاون شهردار بناب در گفتگو با پایگاه خبری صدای بناب؛
پارک های بناب به دستور ستاد کرونای شهرستان تا اطلاع ثانوی تعطیل هستند
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی؛
قاچاقچی فندق در بناب ۲۲۳ میلیون تومان جریمه شد
معاون شهردار بناب در گفتگو با پایگاه خبری صدای بناب؛
پارک های بناب به دستور ستاد کرونای شهرستان تا اطلاع ثانوی تعطیل هستند
معاون شهردار بناب با تاکید بر اینکه طبق دستور ستاد کرونای شهرستان تمامی پارکهای بناب تا اطلاع ثانوی تعطیل هستند،گفت: تعطیلی پارک بانوان به دلیل تنها ورودی آن بیش از سایر پارکها به چشم میآید.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی؛
قاچاقچی فندق در بناب ۲۲۳ میلیون تومان جریمه شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: متهم پرونده قاچاق فندق خارجی در بناب به پرداخت ۲۲۳ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد.
صدای بناب گزارش می دهد؛
ازدحام جمعیت در مطب ها و مراکز درمانی بناب در ایام بحران کرونایی!!/ رعایت پروتکل های بهداشتی رسما تعطیل!!
طبق گفته همشهریان مطبها و مراکز درمانی در بناب به شدت شلوغ هستند و همین امر موجب گلایه بیماران شده است چراکه احتمال ابتلا به کرونا در این مراکز به شدت احساس می شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.