سید مجید یزدانی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بناب در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای بناب، اظهار داشت: بدون همدلی برگزاری رویداد بزرگ دوچرخه سواری بیست و سوم ممکن نبود و دکتر عظیمی نماینده محترم وزارت ورزش و جوانان در مصاحبه خود با رسانه ها به این نکته مهم اشاره کردند .
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بناب افزود: این هماهنگی با برگزاری جلسات مکرر با حضور اعضاء ستاد و رسانه ها و خبرنگاران شهرستان و بازدید ها از مسیر برگزاری و اتخاذ تصمیمات مناسب بعمل آمد .
وی خاطرنشان کرد: بی شک حضور و حمایت های همه جانبه از کمیته برگزاری اثر بخش بود و حاصل این تلاشها نتیجه زیبای کار بود .
رئیس اداره ورزش و جوانان بناب افزود: اینجانب بر خود وظیفه میدانم از نماینده پرتلاش شهرستان بناب در مجلس شورای اسلامی جناب حجت الاسلام باقری بنابی ، مدیر کل محترم اداره کل ورزش و جوانان استان جناب ستوده نژاد ، فرماندار ساعی جناب اقای لعلی ، شهردار محترم جناب دکتر پناهی ، اعضاء محترم شورای شهر ،جناب مبین معاون محترم فرمانداری ، جناب بنابیان حراست محترم فرمانداری، اعضاء محترم شورای تامین شهرستان که در حمایت از برگزاری این همایش در روزهای حساس کنونی بسیار تلاش کردند قدردانی نمایم
همچنین فرماندهی محترم سپاه ناحیه بناب ، رئیس محترم اداره اطلاعات و فرمانده محترم انتظامی ، رئیس محترم پلیس راهور و پلیس راه،اورژانس ۱۱۵ و هلال احمر ، پرسنل خدوم پارک فدک عزیزانم در هیات دوچرخه سواری و هیات ورزش های همگانی ،همکارانم در اداره ورزش و جوانان بناب ، اهالی رسانه و سایت های خبری و خبرنگاران و عکاسان محترم و در نهایت مردم فهیم و ورزش دوست شهرستان بناب تقدیر و تشکر نموده و امیدوارم کم و کاستی ها را بر این بنده حقیر ببخشند و همیشه استوار و سلامتب باشند.
- نویسنده : داود زیبائی