به گزارش صدای بناب به نقل از خبرگزاری مهر، نتایج یک نظرسنجی در اراضی اشغالی نشان میدهد که دستکم دو سوم شهروندان سعودی بر این باورند که در نهایت جنگ غزه به شکست اسراییل منتهی خواهد شد.
شبکه خبری المیادین چهارشنبه شب گزارش داد که بر اساس نتیجه نظرسنجی مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، پس از تهاجم اسراییل به غزه در ۷ اکتبر به غزه، ۸۷ درصد از شهروندان سعودی نه تنها انزجارشان به اسراییل تشدید یافته، بلکه امیدوار به شکست نظامی اسراییل در مصاف با گروههای مقاومت فلسطینی هستند.
همچنین مرکز مطالعات امنیت داخلی این رژیم با اشاره به تنفر مردمی در عربستان سعودی از برقراری احتمالی روابط ریاض-تلآویو، اذعان کرد که این مردم خواستار توقف فوری روابط کشورهای عربی با اسراییل هستند.
مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از گزارش خود اذعان کرد که «دشمنی با اسراییل و تنفر از ایده برقراری روابط با آن، در میان مردم عربستان سعودی، ریشه دارد و همین مسئله باعث شکاف فاحش بین مواضع دولت و ملت [در این کشور] است».
پایگاه خبری Jewish Inside هم چندی پیش گزارش داد که «عملیات طوفانالاقصی تنها موجب به تعویق افتادن توافق احتمالی عادیسازی روابط عربستان سعودی با اسراییل نشد، بلکه باعث به تعویق افتادن توافق تاریخی عادیسازی روابط تلآویو با اندونزی نیز شد».
بر اساس این گزارش، قرار بود این توافق به برقراری یک روابط دیپلماتیک جامع، توافقات اقتصادی، بازگشایی نهادهای دیپلماتیک و همکاری در زمینههای مختلف و همچنین تلاش برای توسعه توافق سازش موسوم به «ابراهیم» منجر شود. منابع آگاه گزارش دادند که توافق مذکور آماده شده بود تا پس از تلاشهای محرمانه دیپلماتیک که چهار ماه طول کشیده بود، در ماه اکتبر امضا شود.
مرکز مطالعات امنیت داخلی همچنین اعتراف کرد که «اکثریت مردم عربستان (۹۶ درصد از آنان) توقف فوری روابط کشورهای عربی با اسراییل را ترجیح میدهند و این مسئله در پاسخ به رفتارهای آن (اسراییل) در غزه است».
این مرکز اسراییلی همچنین خبر داد که «در جریان جنگ [اسراییل] علیه غزه، احساسات [مردمی] در عربستان تغییر کرده است و و حتی پیش از جنگ، ۸۷ درصد از مردم عربستان معتقد بودند که اسراییل در نهایت شکست خواهد خورد».
این مرکز در پایان گفت که عربستان سعودی، در خصوص مسئله عادیسازی روابط با اسراییل، با «مخالفت خاموش، اما بزرگ مردمی» روبروست که پس از جنگ علیه غزه، بر این مخالفت
افزوده شده است.