به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای بناب به نقل از خبرگزاری ایانا در آذربایجان شرقی روح الله خیری ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای تحقق اهداف هفت گانه توسعه پایدار، پایان دادن به گرسنگی، دستیابی به امنیت غذایی و تغذیه بهتر و ترویج کشاورزی پایدار با محوریت آموزش و فرهنگ سازی در راستای بهبود الگوی غذایی خانوارهای روستایی و عشایری با محوریت زنان و ترویج ایجاد باغچه های خانگی با تاکید بر تولید محصول سالم، حفاظت از منابع پایه و تسهیل دسترسی به ریزمغذی های ضروری در یک تغذیه سالم، اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بناب با همکاری شبکه بهداشت و درمان با هدف آموزش زنان روستایی در راستای بهبود الگوی تغذیه خانوارهای روستایی همچنین تولید محصول سالم از طریق ایجاد باغچه های خانگی، در روستاهای زوارق و قره چپق کارگاه های ویژه بهبود تغذیه سالم و نحوه تولید محصول سالم در باغچه های خانگی را به تعداد بیش از ۷ مورد کارگاه آموزشی توسط کارشناس شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان زراعت و حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان با حضور زنان روستایی برگزار کرد و از زنان روستایی درخواست شد به دلیل شیوع بیماریهای غیرواگیر به دلیل مصرف زیاد قند، نمک و چربی، مصرف بی رویه فست فودها، مصرف کم سبزی و میوه و دریافت ناکافی فیبر غذایی و …؛ به موضوع تغذیه سالم و تولید محصولات سالم در باغچه های منازل خود توجه ویژه ای داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه در پایان طرح به اتفاق زنان روستایی از باغچه خانگی گوجه فرنگی و خیار ایجاد شده توسط تسهیلگران روستاها که بدون استفاده از هرگونه کودهای شیمایی کشت گردیده بود، بازدید بعمل آمد گفت: شایان ذکر است در طول دوره رشد به منظور مبارزه برعلیه آفات، بیماری ها علفهای هرز مزرعه از هیچ گونه سموم شیمایی استفاده نشده و صرفا مبارزه با علفهای هرز بصورت دستی انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بناب ادامه داد: امید است با پرداختن هر چه بیشتر به موضوع تغذیه سالم زنان روستایی بتوان به جامعه سالم تر و شادتر دست یافت.
انتهای پیام / داود زیبایی