ضرورت استقرار کارگزاران و مدیران انقلابی در رأس مدیریت‌های کشور
ضرورت استقرار کارگزاران و مدیران انقلابی در رأس مدیریت‌های کشور
امام جمعه تبریز بر ضرورت استقرار کارگزاران و مدیران انقلابی در رأس مدیریت‌های کشور برای برقراری قسط و عدل و خدمت‌رسانی به‌مردم تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای بناب، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم ظهر جمعه در جمع خبرنگاران در تبریز گفت: رفتار اعتقادی و اخلاقی، خدمت به‌خلق، عدالت، سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد، قانون گرایی، حکمت و خرد گرایی در کارها و تکیه به‌ظرفیت درون‌زای کشور از شاخص‌های اصلی دولت اسلامی هستند.

وی ادامه داد: محتوای سخنان امیر عبداللهیان در محکومیت آمریکا و اعلام مواضع عزتمندانه و حکیمانه ایران در اجلاس بغداد در افکار عمومی منطقه و جهان بازتاب زیادی داشت.

امام جمعه تبریز همچنین گفت: نشست وزیر امور خارجه ایران در سفر به سوریه با رهبران گروه‌های جهادی فلسطینی، آن هم بعد از لفاظی‌های مضحک نفتالی بنت بر علیه ایران پیام‌های روشنی داشت.

آل هاشم ابراز داشت: طرح جدید دولت آمریکا برای منطقه تحت عنوان «صلح بلندمدت با فلسطینی‌ها» همان طرح معامله قرن ترامپ با لحاظ برخی تغییرات است.

وی سپس گفت: مراکز مطالعاتی آمریکا تأکید دارند که آمریکا باید معادله قدرت در خاورمیانه را با محوریت رژیم صهیونیستی، تغییر دهد. لذا توصیه شده خلاء حضور آمریکا در خاورمیانه با ایجاد «قدرت‌های هم‌توان» با محوریت اسرائیل جبران شود.

امام جمعه تبریز افزود: شهردار جدید تبریز با در اولویت قرار دادن مبارزه با فساد مالی و اداری و حل مشکلات حاشیه نشینی به هیچ وجه زیر بار قانون فروشی و سهم خواهی‌های سیاسی و جناحی نرود.

وی گفت: کار در جایگاه شهرداری باید قربه الی الله با هدف خدمت به مردم باشد با همفکری و همدلی با اساتید و نخبگان و جوانان مبتکر و خلاق باشد.

آل هاشم ادامه داد: توجه به بهداشت عمومی و زیباسازی بصری با احیای معماری ایرانی اسلامی، و رعایت عدالت در توزیع خدمات شهری از مطالبات جدی مردم از شهردار هستند.

وی گفت: ادب اصحاب سید الشهدا علیه السلام در محضر امام؛ از زمینه‌های اصلی سعادت و توفیق شهادت آنها بود.

نماینده ولی فقیه در استان افزود: انسانی که فاقد ادب در خانواده و جامعه می‌باشد؛ تبدیل به عذاب روحی و روانی خانواده و جامعه خواهد شد و این چنین انسانی در باتلاق ناآرامی‌ها گرفتار خواهد شد. انسان برای عبور از پرتگاه نفسانیات؛ به هیچ چیزی به اندازه ادب محتاج نمی‌باشد.

وی گفت: از مسئولین اقتصادی کشور و استان هم استدعا داریم نسبت به اثرات سنگین مشکلات اقتصادی در ناتوانی خانواده‌ها در تأمین نیازهای ضروری فرزندان خود، توجه لازم را داشته باشند.

آل هاشم ادامه داد: از دست دادن فرصت تربیت و تادیب فرزند در دوران کودکی، مسأله تربیت کودک را در سنین بالاتر سخت‌تر و هزینه‌های مادی و روانی مدیریت کودک را بیشتر خواهد کرد.

انتهای پیام / رقیه فتحی