به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای بناب، سرهنگ”رحمان عبدی”در تشریح این خبر گفت:در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا ،ماموران مبارزه با قاچاق کالا شهرستان در حین گشت زنی و کنترل خودروهای عبوری در دو مورد جداگانه به دو دستگاه وانت نیسان مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
🎗️وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودروهای توقیفی، مقدار ۵تن کودشیمیائی یارانه ای قاچاق به ارزش تقریبی ۳میلیارد ریال را کشف کردند.
🎗️فرمانده انتظامی شهرستان بناب با بیان اینکه در این راستا دو دستگاه خودروی وانت نیسان توقیف و دو نفر متهم دستگیر شد، تصریح کرد: متهمین پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شدند.
🎗️سرهنگ”عبدی” در پایان با اشاره به اینکه برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستور کار پلیس این شهرستان قرار دارد، ازشهروندان درخواست کرددرصورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعا” با شماره تلفن و سامانه پیامکی ۱۱۰ به پلیس اطلاع
دهند.
- نویسنده : داود زیبائی