تحقق شعار سال مستلزم مشارکت مردم است/ مسئولان موانع مشارکت مردم را برطرف کنند
تحقق شعار سال مستلزم مشارکت مردم است/ مسئولان موانع مشارکت مردم را برطرف کنند
امام جمعه موقت بناب گفت: متأسفانه عده‌ای در حدّ شعار به موضوعات اقتصادی مقام معظم رهبری نگاه می‌کنند؛ در حالیکه اینها شعار نبوده بلکه تعیین خط و مشی و مسیر حرکت به مسئولان نظام و مردم در عرصه های مختلف اقتصادی و سیاسی است.

به گزارش صدای بناب، حجت الاسلام والمسلمین سید باقر سیدی در خطبه های آئین عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بناب با اشاره به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، اظهار داشت: سال های متمادی است که شعارهای سال معظمٌ له بر پایه موضوعات اقتصادی است و این نشانگر آن است که ایشان دغدغه حل مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور را دارند.

 

وی افزود: متأسفانه عده ای در حدّ شعار به این موضوعات نظر کرده و به راحتی از کنار آن می گذرند؛ در حالیکه اینها شعار نبوده بلکه تعیین خط و مشی و مسیر حرکت به مسئولان نظام و مردم در عرصه های مختلف اقتصادی و سیاسی است.

 

خطیب جمعه موقت بناب با بیان اینکه امروز ما در کشور نیازمند یک جهاد اقتصادی با مشارکت مردم هستیم و مهمترین شاخصه جهاد اقتصادی نیز «تولید» است، گفت: حل مشکلات اقتصادی کشور علاوه بر تلاشها و فعالیت های دولت با عزم ملی و مشارکت مردم قابل حل است، یعنی اگر مردم اموال راکد (جواهرات و دلارها) را وارد بازار سرمایه و چرخه تولید کنند بدین ترتیب چقدر مشکلات اقتصادی کشور حل خواهد شد.

 

منتخب مردم در مجلس خبرگان رهبری در ادامه تصریح کرد: رونق اقتصادی در یک کشور مستلزم حمایت از تولید و استفاده از کالاهای تولید داخل است، اگر تولید در کشور ضعیف باشد روز به روز مشکلات اقتصادی بیشتر شده و ارزش پول ملی کاهش خواهد یافت.

 

حجت الاسلام والمسلمین سیدی تأکید کرد: البته شعار امسال علاوه بر مردم مسئولیت سنگینی را متوجه دولت می کند که با حمایت از تولید و نظارت بر کیفیت و رفع موانع تولید داخلی و ریل گذاری در آن است و دولت باید با اعطای تسهیلات، تثبیت بازار سرمایه و برچیدن قوانین بروکراسی دست و پا گیر قدم های مثبتی در راستای تولید در کشور بردارد.

 

امام جمعه موقت بناب در بخش دیگری از خطبه ها با اشاره به فرارسیدن ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی گفت: مردم پس از ۵۰ روز از پیروزی انقلاب اسلامی در ۱۲ فروردین سال ۵۸ با ۹۸ درصد آرا به جمهوری اسلامی آری گفتند و این امر طبق فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) بیانگر چند نکته اساسی عدم مشروعیت سلطنت طاغوت، توجه به خواست مردم، نظام مبتنی بر ارکان دینی و از همه مهمتر مشروعیت نظام در زمان غیبت در پرتو فقیه جامع الشرایط بود.

 

وی شب های قدر را بهترین فرصت برای عبودیت و آمرزش گناهان برشمرد و خاطرنشان کرد: شب قدر، شب نزول قرآن و شب رحمت الهی است و انشاءالله نمازگزاران با خلوص نیت آداب و اعمال این شبهای عزیز را به جا بیاورند.